Hej med dig og velkommen til vores hjemmeside.I Kennel Maxjan fylder hundesporten meget. Familiens dagligdag er også hundenes dagligdag - vi planlægger, timer og tilrettelægge alle gøremål, så alle i familien bliver tilgodeset i dagligdag, weekend og ferie (med god støtte af familien).

Vi bor i Sønderupsønder, Boeslunde nær Skælskør og er godt indrammet i smuk natur.

Med venlig hilsen
Mette og Stig Andersen.

 
Torsdag d. 1/1 2015

Formiddagshundeluftetur på det nye års første dag blev en vandretur med 2014 reflektioner og varme tanker om 2015!
Året hedder nu 2015, som vi ser meget frem til at tage fat på!
Vi ser frem til nye markprøveudfordringer, mødet med alle de mennesker der fylder så stor en del af vores liv.
Vi ser frem til Ronjas sidste kuld hvalpe og alle de personer, som har vist interesse for vores opdræt.
I den forbindelse vil vi benytte lejligheden til at fortælle de nuværende Maxjan-hvalpe ejere, at vi er fuld af beundring over for det arbejde I ligger i hundene.

I 2014 har vores opdræt stået på vinderpodiet med stolte hundeførere og det fortæller os, at I har haft succes i samarbejdet med jeres hunde - det gør os stolte, som Kennel Mutter/Fatter!
nu skal det lige nævnes at det ikke er vores mål med Maxjanopdrættet, at det skal blive til podiepladser det er blot en sidegevinst MEN målet må være det gode samarbejde hund og fører imellem og den nødvendige forståelse for hundens trivsel, som er så vigtig.

Vores mål med opdrættet er at bidrage racen med noget pænt, sundt og fremkommeligt men også, at hunden kan benyttes til politiarbejde og sport, såsom agility, spor, markprøve, lydighed (DCH), jagt (Brugshund) og mindst lige så vigtigt, trivsel i familien/flokken!
Om det er det ene eller det andet du, som hvalpekøber vælger er ikke vigtigt for os men det gode sunde samarbejde i aktivering, som fremmer labradorens trivsel - det er vigtigt for os - det er vores mål!

Vi ønsker al det bedste for 2015 - ingen nævnt, ingen glemt

Med venlig hilsen
Mette og Stig!


 
Klik her for at få dit eget GoMINIsite