Farvel til 2020 og Velkommen til 2021

 
Vi har nu forladt året 2020, som på manges parameter blev et lidt anderledes år en håbet og ventet.

Kennel Maxjan´s år startede med en aflyst Swedish Gamefair Cup, Sverige og IWT i Østrig, som vi i Team Maxjan´s hold ønskede at dyste ved. Maxjan´s Django og MC blev ved en A-prøve i Vinder Klasse placeret som 3. Vinder med CK. og fik billet til Årets Eliteprøve, som skulle vise sig også at blive aflyst.

En af de få prøver med større forsamling som blev til noget var Ungehundemesterskabet på Fussingeø, hvor det skulle vis sig at vores Joan Clausen med sin unge Maxjan´s Darwin efter DKFTCH Ellijas Dudeley og Maxjan´s Sally gennemførte 6 poster og kunne gå der fra med stor selvtilfredsstillelse og en plads som nr. 7.

2 mdr. senere blev der sagt go´for den årlige Working test for hold, hvor Team Maxjan stillede med Maxjan´s Sally, Maxjan´s Django og Hagesteds-Lab Kenya. En fin dag, hvor Team Maxjan sluttede som 2. WT. Vinder.

I Maj og i Juli måned fik henholdsvis Hayley og Kenya hver et kuld hvalpe. Noget stemte ikke helt og Hayley fik et meget lille kuld på 3 hvalpe og Kenya fik 5 hvalpe. Når det så er sagt, så lykkedes det Kennel Maxjan igen, at finde frem til egnede hvalpekøbere, som i den grad har taget hvalpemotivation og træning til sig. Vi er så heldige, at flere af dem kommer hos jævntlig og fremviser Deres hjemmelige flid samt får lidt gode råd og vejledning med retur.

Juli mdr. afholdt vi Maxjan´s Træningsseminar med 12 af de yngste Maxjan-hvalpe inviteret. Denne gang lejede vi os ind i Fjelster-lejren ved Herning, som rummer lige nøjeagtig de faciliteter vi har brug for. Også denne gang havde vi tilkaldt vores ven fra Ungarn Rita Kökený.

Vi har desværre måtte tage afsked med 3 af vores hvalpe. 2 hvalpe efter UHM09 Thirsgaards Ronja og IRFTCH Blackersmill Den. Farvel og tak til Maxjan´s Dingo og Maxjan´s Mille (Nelly) født 17/6-2010. Den 3. hvalp var efter INTFTCH Blackthorn Racer og UHM10 Liva. Farvel og tak til DKWTCH Maxjan´s Edes født 11/6-2011.

2021, tja hvad bringer dette år? Hvem ved om vi får drevet den urimelige virus ud af vores system og får vores prøver og sociale sammenhænge retur? Eller vi igen må udvise tålmodighed og levet i "DET". Én ting er ganske vist og det er den gode hundetræning absolut ikke udebliver samt møde med nogle af de samme hundehoveder i små grupper.

Team Maxjan eller rettere skrevet, 2 treidedel af Team Maxjan har tilmeldt sig Swedish Gamefair Cup sidst i Maj med vores ven Tom Andersen og hans skønne Wilma, som vikar for Hayley og Mette. Og hvorfor så det: Jo, vi planlægger i Hayleys næste løbetid, at hun skal parres med Viper og det vil sige, at Cupén i Sverige vil forstyrre disse planer.

Maxjan´s træningsseminar 2021 vil blive afholdt, hvis Corona tillader det og der vil naturligvis blive annonceret med dette. 

År 2021 kan bare komme an kan det - samt vores drøm om en rejse til England i September, hvor planen er der skal trænes hunde sammen med tætte og nære venner. NU SER VI TIL DET....

Tak for ordet og godt nyt hundeår til Jer alle heart
  

Nordiske Retrievermesterskab for hold 2021 i Sverige.

Nordisk Retrievermesterskabs Vindere:

Boye & Forest
Annika & Freja
Jan & Frida
Jon & Kaos
Stig & Viper

 
Lørdag:

DKBRCH Partridge Happy Viper & Stig Andersen 2. Vinder m res. Cacit.

Søndag: 4. Vinder m Excelent
Stigs A-Prøver efterår/vinter 2021
11. og 12. December 2021
Eliteprøven og afslutning på Stig´s A-prøver blev til udmærkelse til både Hagesteds-Lab Kenya og Partridge Happy Viper. Det har været en fantastisk sæson med flotte placeringer. Se billeder og tekst med placeringer under billedet fra Eliteprøve.
3. Oktober 2021 Ravnholdt Gods.
Svenstrup Gods

Hagesteds-Lab Kenya 1. Vinder m Cert

DKBRCH Partridge Happy Viper UDMÆRKELSE
22. Oktober 2021 Bramstrup, Fyn

DKBRCH Partridge Happy Viper 3. Vinder m CK

Hagesteds-Lab Kenya 4. Vinder m CK
26. Oktober 2021 Svenstrup Gods

Hagesteds.Lab Kenya 2. Vinder
8. November 2021 Brahetrolleborg

Hagesteds-Lab Kenya 1. Vinder m Cert samt Guns Choise
Hagesteds-lab Kenya (efter INTFTCH Blackthorn Racer og Lucky Labrador's A Lady Gaga Gaby) opnåede i samarbejde med Stig en 2. Vinder m CK på Markprøve A, Lykkesholm.
Stig og Kenyas 1. Pris med Certifikat, Bromölle Sverige.
22. November på Ravnholt Gods blev det til flot Udmærkelse for Stig og Kenya.

18. September 2021

Maxjan´s Darwin (DKFTCK Ellijas Dudeley & Maxjan´s Sally) opnår 1. Pr. i Åben Klasse på Markprøve A på Jettesminde.

IWT Vindere ungarn 2021
UHM4 Maxjan´s Django og Michael MC Christensen
2.RM21 Sagnlandets Nginious Pike og Tom Andersen
Sagnlandets Imperial Zippo og Susanne Andersen
BTGF Profine Nations Cup Vindere 2021
BTGF Profine Nations Cup Top Dog 2021 
Brahetrolleborg Profine Nations Cup 6. - 8. August 2021

En "battle" over 3 dage, hvor hunde og fører skal holde hoved koldt og have is i maven. En god forberedelse over tid, samt hundens kondition virkede, som om det blev en del af sejrsessensen.
                                       
 
Denmark Free Team
Dog 7a:
Hagested-Lab Kenya, DK06389/2018, 27.03.2018, Labrador bitch, (INTFTCH Blackthorn Racer X Lucky Labrador's A. Lady Gaga Gaby), Breeder: Lone & Erik Søndergaard, owner: Mette & Stig Andersen, handler: Stig Andersen.
Dog 7b:
2.RM21 Sagnlandets Nginious Pike, DK03706/2018, 19.02.2018, labrador bitch, (INTFTCH Garagill Pike X DKWTCH Maxjan's Edes), Breeder: Susanne & Tom Andersen, owner: Susanne & Tom Andersen, handler: Tom Andersen.
Dog 7c:
4UHM19 Maxjan's Django, DK02225/2018/2018, 23.01.2018, labrador dog, (DKFTCHrjk Lochiness Scraggy Bay & Maxjan's Sally), Breeder: Mette & Stig Andersen, handler/owner: Michael Skov Christensen.
Dog 7d:
Sagnlandets Imperial Zippo, DK05613/2017, 02.04.2017, labrador bitch, (DKBRCH DKJCH Lockthorn Zippo Stoney X SEJ(A)CH Highhut's Alopex), Breeder: Susanne & Tom Andersen, owner: Susanne & Tom Andersen, Handler: Susanne Andersen.
TOP DOG
Hagesteds-Lab Kenya og Stig Andersen
Mister kun 14 point over 3 dage 226/240
Søndag d. 12. September.

Dansk Retriever Klub afholdte Hold WT og individuel konkurence i Bække søndag d. 12. September.

Team Maxjan stillede med Maxjan´s Sally (vikarierede for UHM19 Maxjan´s Hayley pga løbetid) - UHM4 Maxjan´s Django/MC og Hagesteds-Lab Kenya/Stig.
Holdet kom fint fra start og indkasserede fine point på scorekortet men måtte noterer et 0 fra Kenya og Stig da Kenya hun missede dummy i søg. Sally og jeg bøvlede på vandposten og måtte nøjes med en 7ér mens Django og MC arbejde stabilt i et smukt samarbejde.
Team Maxjan kæmpede sig op på en delt 3. plads men blev ikke placeret idet Team Mojn havde et 20-tal mere. Individuelt kunne vores bedste ven og makker MC/Django stilles øverst på podiet idet de scorede 180 ud af 200 point og blev hermed 1. WT. Vinder.

15. August
Unghundemesterskab 2021 (UHM) er nu lagt bag og vi kan sidde og reflekterer over alt det fine hundearbejde. Maxjan stille med 4 flotklædte i Bugundy-Maxjanuniform, som hver havde Deres oplevelse af arrangementet. 

Wiki/Erik og Jessie/Kim var uheldige på de første poster men tager med sig hjem, hvad der skal arbejdes videre med og nyder de positive elementer (mega skønne hunde). Jack og Jette gik 2 fine poster og måtte kapitulerer på post 4 (Jack kunne simpelthen ikke mere). Vores unge novice Jens og hans skønne Lucy sprintede gennem de første 4 poster og på post 5 blev det hele for meget for Lucy. Lucy og Jens opnåede 1. Pr.

De meget unge hunde er fra: Kenya/Viper (Wiki, Jessie og Jack) født 6. Juli-2020. Lucy er fra Hayley/Bagherra og er født 8. Maj 2020.


 

4. Juli
Et vellykket Maxjan-træf i Suserup, hvor der blev trænet lydighed og dummyer formiddag. Eftermiddagen var dummykast i fin konkurencestil uden hund.
Der blev spist grillede pølserog Maxjan-kage. Den eftertragtede Jægermeister-vandrepokal blev i år erobret af Jens Winther.DKFTCH Partridge Happy Viper (efter DKFTCHrjk Labdom Pochard & Batmoor´s Leadhill Tarra) og Stig Andersen
*4. Retriever Mester 20. Juni

 


Maxjan´s Django (efter DKFTCHrjk Lochiness Scraggy Bay & Maxjan´s Sally) og Michael MC Christensen
*Mocktrail 25. Juni
*1. Vinder med cert i Vinder klasse B i Astrup 1. August
*1 WT Vinder for hold til Brahetrolleborg Profine Nations Cup 8. August


Maxjan´s Jack (efter DKBRCH Partridge Happy Viper & Hagested-Lab Kenya) og Jette Hansen
*5. UWT i begynder klasse, Sydsjælland 3. Juli
*1. Pr. begynder B Rugård Gods

 


Maxjan´s Lucy (efter GBFTCH Turpingreen Barrea of Labdom & Maxjan´s Sally) og Jens Winther
*2. Pr. begynder C i Suserup 15. Maj
*1. Pr. begynder B Rugård Gods 15. August (UHM)

 


Maxjan´s Athos (efter DKFTCHrjk Jopehills Olof & UHM09 Thirsgaards Ronja) og Anne Drewsen
*1. Vinder i Stenlille Jagtforenings Racedyst 28. Juli
*1. Vinder for hold i Stenlille Jagtforenings Racedyst

 


Maxjan´s Darwin (efter DKFTCHrjk Ellijas Dudley & Maxjan´s Sally) og Joan Clausen
*bestået kvalifikationsprøve i Suserup d. 11. Juli


 


Maxjan´s Spencer (efter Searover Pimps Pompe & Maxjan´s Sally) og Marianne Nybo

*3. UWT. i Region Sydsjælland d. 3. Juli

 


Maxjan´s Wiki og Erik Søndergaard
*1. Pr. begynder C i Suserup 15. Maj
*1. Pr. begynder B i Region Centrum 9. Juli
*1. Pr. begynder B i Karup 29. Juli

Maxjan´s Jessie og Kim Christensen
*1. Pr. begynder C i Suserup 15. Maj
*1. Pr. begynder B i Karup 29. Juli

(Wiki og Jessie er efter DKBRCH Partridge Happy Viper & Hagesteds-Lab Kenya) 


Maxjan´s Tempo (efter FTCHrjk Lochiness Scraggy Bay & Maxjan´s Sally) og Birgitte Larsen

*1. Pr. Åben Klasse B-Prøve i Nordjylland 22. Maj
*Bestået Apporteringsprøve RJK 31. Juli

 


Maxjan´s Kayla (efter Searover Pimps Pompe & Maxjan´s Sally) og Marianne Graversen

*består B-Prøve Vinder Klasse i Nordjylland 22 Maj
*3. Vinder på Bornholm, C-prøve 16. Maj
*i Juni til dobbelt arrangement ligeledes Bornholm Lørdag WT.3 - Søndag WT.1.Maxjan´s Seek and Hunt (GBFTCH Turpingreen Barrea of Labdom & UHM19 Maxjan´s Hayley) og Fie Rasmussen

*består Brugsprøven i Holmegaard, 
8. Maj

2. Maj 2021

Region Nordsjælland, Tikøb afholdt B-Prøve.
Hagesteds-Lab Kenya og Stig Andersen blev placeret i form af en 2. Vinder med CK. - Kenya er efter: INTFTCH Blackthorn Racer & Lucky Labrador´s A. Lady Gaga Gaby.

24. April 2021

Region Sydsjælland afholdt C- Prøve, hvor Maxjan´s Lucy og Jens Winther debuterede. Lucy og Jens opnåede en 1. Pr. og dommerens Bedste Hund.
Lucy er efter GBFTCH Turpingreen Barrera Of Labdom & UHM19 Maxjan´s Hayley.

24. April 2021

Maxjan´S Tempo og Birgitte Larsen stillede i Åben Klasse B i Ulfborg og opnåede en 1. Pr. - Tempo er efter FTCH Lochiness Scraggy Bay & Maxjan´s Sally. 

17. April 2021

i Sorø stillede Maxjan´s Jack og Jette Hansen på en C-Prøve og opnåede en 1. Pr. - Jack er efter DKBRCH Partridge Happy Viper og Hagesteds-Lab Kenya.

28. Marts 2021

På Ødemarks Gods stillede Berit Marie Jørgensen sin Maxjan´s Kaya (Searover Pimps Pompe & Maxjan´s Sally) i Vinder WT. Ekvipagen bestod med 77/100.

14. Marts 2021

Holmegaard, Region Sydsjælland afholdt Brugsprøve, hvor 4 dygtige Maxjanner bestod - Se billeder.

Maxjan´s Lucy og Jens Winther (GBFTCH Turpingreen Barrera Of Labdom & UHM19 Maxjan´s Hayley)
Maxjan´s Jack og Jette Hansen (DKBRCH Partridge Happy Viper & Hagesteds-Lab Kenya)
Maxjan´s Jessie og Kim Christensen (DKFTCH Partridge Happy Viper & Hagesteds-Lab Kenya)
Maxjan´s Wiki og erik Søndergaard (DKFTCH Partridge Happy Viper & Hagesteds-Lab Kenya)
Maxjan´s Lucy (11.05.20) og Jens Winther
GBFTCH Turpingreen Barrera Of Labdom & UHM19 Maxjan´s Hayley.
Maxjan´s Jack (06.07.20) og Jette Hansen.
DKBRCH Partridge Happy Viper & Hagesteds-Lab Kenya.
Maxjan´s Jessie (06.07.20) og Kim Christensen.
DKBRCH Partridge Happy Viper & Hagesteds-Lab Kenya.
Maxjan´s Wiki (06.07.20) og Erik Søndergaard.
DKBRCH partridge Happy Viper & Hagesteds-Lab Kenya.

Klik her for at få dit eget GoMINIsite